Laddar in

Om DK Utbildning

Din utbildningsleverantör i och omkring Mälardalen

Efter att ha spenderat barndomens somrar på landet i Barkarö utanför Västerås med maskiner och traktorer utvecklade Daniel Kullgren ett stort maskinintresse. Motorsågar, traktorer och tröskor – ja, allt som lät högt och som hörde till favoriterna som liten grabb var både intressanta och lättmanövrerade, då Daniel redan från början hade en fallenhet för tekniken. I början av sitt liv arbetade Daniel på olika försäljningsföretag, men när han fick anställning på ett av Sveriges största utbildningsföretag föll det sig naturligt att arbeta med maskiner och det visade sig att han även hade talang för att instruera och hålla i utbildningar.

2014 bildades Daniel Kullgren Konsult & Utbildning.
De första åren spenderades på vägarna och Daniel höll utbildningar på många olika orter såsom Gävle, Norrköping, Borlänge, Stockholm med flera.
Flera olika företag anlitade Daniel för att representera deras företag och genomföra utbildningar inom Heta Arbeten, Lift, Fallskydd och Truck med goda resultat och nöjda kursdeltagare – 4,8 av 5 i genomsnitt på över 1000 deltagare i enbart Heta Arbeten.

2017 bildades D Kullgren Utbildning AB.
Och nu har utbildningarna tagits hem till Västerås, i och omkring Mälardalen med viljan och drivkraften att hålla intressanta utbildningar som hjälper företag att öka kunskapen, medvetenheten och säkerheten på sina arbetsplatser.

Kontakta oss

Besöksadress:

D Kullgren Utbildning AB

Fallhammargatan 1A
721 33 Västerås

Kontaktuppgifter:

021-41 00 00

info@dkutbildning.se

Vägbeskrivning